≡ Menu

Classic Muscle Newsletter – äntligen är den här!

If you feel like a bro, please share the content below

logo_webb_248x64

Classic Muscle Newsletter (CMN) är ett projekt jag haft i tankarna i några år. Och först nu, efter en ganska turbulent sommar, har jag tagit tag i det och förverkligat denna exklusiva tjänst. CMN är min egna helt oberoende och fristående publikation. Medan jag jobbar med mina större bokprojekt, brevväxlar eller diskuterar nya åsikter med andra tränare runt om i världen eller medan jag bara läser någon ny forskningsrapport dyker det alltid upp idéer till artiklar. CMN ger mig möjligheten att skriva samt publicera dessa samtidigt som jag även kan göra artiklar av det jag jobbar med just nu med mina testgrupper och klienter. Om det låter intressant är Classic Muscle Newsletter nyhetsbrevet för dig!

Men varför stanna där? CMN kommer även att innehålla gigantiska årsarkiv med alla mina publicerade – och ett gäng tidigare opublicerade – artiklar från 1996 och fram tills idag. Och eftersom CMN är oberoende och ocensurerat kommer alla artiklar att ligga uppe i sitt originalutförande – innan de blev redigerade och kortade i det media de publicerades.
Just nu, i skrivandets stund, finns fler än 70 artiklar upplagda och resten (över 150 st) kommer att läggas in under oktober.

Vad mer? Jo, alla mina beprövade och älskade träningsprogram från de senaste 10 åren kommer också att läggas upp var efterhand. Detta är program som exklusivts utvärderats i testgrupper på fler än 100 deltagare. Program som använts av mina klienter och som om och om igen har producerat helt enastående resultat. Redan vid lanseringen finns två program upplagda, varav ett finns i två versioner – ett för nybörjaren och ett för den mer avancerade.

Slutligen – för dig som gillar att diskutera och utbyta kunskap och åsikter – har jag ett diskussionsforum för likasinnade. Det är även det enda forum jag kommer att vara aktiv på – så har du specifika frågor, eller bara vill diskutera något av intresse med mig – är detta det solklara valet för dig!
För att det ska vara enkelt är Classic Muscle Newsletter en medlemsajt med tre olika prenumerationsnivåer. Som bronsmedlem får du tillgång till Nyhetsbrevet med nya artiklar varje månad samt alla mina tidigare artiklar. Vill du ligga i framkant med din träning är nästa steg ett silvermedlemskap. Här får du även tillgång till mina träningsprogram och alla nya program jag släpper i framtiden – inklusive program för utvärdering. Med andra ord får du möjlighet att prova på det senaste jag och mina kollegor jobbar med.
Till sist har vi guldmedlemskapet, utöver allt det ovan får du här även tillgång till forumet och möjlighet att diskutera med seriösa tränande och även med mig.

Classic Muscle Newsletter öppnar den 8 oktober, så titta in och teckna det medlemskap som passar dig! En teaser på artiklarna i det första testnyhetsbrevet för september finns att tillgå.

classicmuscle.se

Välkommen!

Share the love
Share on Pinterest
There are no images.

Comments on this entry are closed.